top of page

Guidance with Teacher Plants &
Magic Fungi

sacred spirit.jpg

Paddestoelen en hun ondergrondse lichaam (scleroticum; ook wel truffels genoemd) worden al heel lang gebruikt. Ze groeien feitelijk overal. Veel voorouderlijke gebruiken zijn verloren gegaan. Het is van grote waarde om de ontdekkingen die onze voorouders deden weer in ere te herstellen. De paddestoelen stellen ons in staat dieper te graven naar bepaalde blokkades (Geest-Lichaam) in ons systeem, die we voornamelijk in onze jeugd hebben opgedaan en waarmee we niet goed mee konden omgaan. Het betreffen vaak de overlevingsconstructen die ons toen, maar nu niet meer dienen. Ze zijn gevormd om heftige pijn te vermijden. Het weer laten stromen van eerder geblokkeerde energie, stelt ons in staat om meer geluk en intimiteit te ervaren. De paddenstoelen brengen ons in een andere geestesstaat en laten ons communiceren op een andere wijze, wat ons in staat stelt onze realiteit te veranderen.  

Wij hanteren een speciaal 'microdosing'protocol, waarbij middels een nauwelijks waarneembaar dosis-effect gewerkt kan worden met een specifieke intentie. Hierbij hechten wij grote waarde aan het tonen van respect voor de paddestoelen; door onze voorouders de Niños genoemd. Wij vragen de Niños om goedkeuring tot inname; om ons mee te nemen naar de antwoorden in onszelf. Voor een optimaal resultaat van het traject en zeer essentieel om bij stil te staan, zal een speciaal dieta worden geadviseerd. 

Een microdosing traject (met of zonder een adaptogeen) duurt 8 weken. In een (online) kennismakingsgesprek bespreken wij of zo'n traject voor jou geschikt is. Niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. Bij zeer ernstige depressies of psychosen, suïcidepogingen in het verleden en/of schizofrenie zullen wij afzien van begeleiding. Een kennismakingsgesprek duurt circa 1 uur en kost 60 euro. Deze kosten zullen ~ indien besloten wordt tot begeleiding ~ van het totaalbedrag worden afgetrokken.

2517_35_50-sculptures-mushroom-psychedelic.jpg

Adaptogenen

Bezitten het unieke vermogen om zich aan te passen aan de behoeften van het lichaam (to adapt). Ze kunnen zowel een kalmerende als energie stimulerende werking hebben zonder dat er sprake is van overstimulatie. Ze helpen ons om aan te passen aan stressoren en de stressreactie van het lichaam te verminderen en werken via verschillende pathways; psychisch (stressbestendig), hormonaal, immunologisch en paden die resilience stimuleren. 

ashwagandha_edited.png
Rozenwortel_edited.png
passiebloem_edited_edited.png
Mulungu_edited.png

Bovenstaande adaptogenen worden met zeer grote zorg en diepgaande kennis van de planten en wortels gemaakt door herborist Aldo Hakman. Klik op deze link om wat meer over hem en zijn gedachtengoed te weten te komen. Dr.OPS is zijn bedrijf. Wanneer uit ons kennismakingsgesprek blijkt dat je interesse hebt in een van de adaptogenen dan kunnen wij er zorg voor dragen dat je een flesje thuisgestuurd krijgt. Belangrijk om te weten is dat wij géén verkoopadres zijn. Wel staan wij volledig achter de zeer hoge kwaliteit en werkzaamheid van deze teacher plants. Meer informatie over de verschillende adaptogenen wordt zichtbaar wanneer je op de verschillende foto's klikt.

Informatie en advies over guidance mbt medicinale cannabis (ook een adaptogeen) zal in het kennismakingsgesprek aan bod komen.

Wij nodigen je voor een (online) kennismakingsgesprek van circa 1 uur, om samen uit te diepen hoe de Teacher Plants & Magic Fungi jou met hun intelligentie die ze vertegenwoordigen, kunnen helpen. Kosten 60 euro. Deze kosten zullen in mindering worden gebracht wanneer besloten wordt tot een begeleidingstraject.

Tel: 06 55358032 of 06 46740912
gregorniedlich@gmail.com  indyniedlich@gmail.com  Oosteinde 10 |  Gasteren 
bottom of page