top of page
QHHT

QHHT    Quantum Healing Hypnosis Therapy

Past Life Regression Therapy ontwikkeld door Dolores Cannon

Sta je op een kruispunt in je leven? Ervaar je een diepe onrust? Zijn er belangrijke beslissingen die je moet nemen, die een enorme impact kunnen hebben op jouw toekomst en die van jouw dierbaren? Geeft jouw lichaam signalen, verpakt in boodschappen als chronische ziekten of in het ergste geval kanker? Of verlang je ernaar om eindelijk te weten waarom je hier op aarde bent en welke lessen jij hier te leren hebt? Dit is namelijk hét moment om erachter te komen hoe je jouw tijd hier op aarde het beste kan vervullen.  

De Past Life Regression Hypnotherapy, ontwikkeld door Dolores Cannon, is een zeer krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot het alwetende deel van onszelf; ons ‘Onderbewuste’, ook wel het ‘Hogere Zelf’ of de ‘Oversoul’ genoemd. Dolores ontwikkelde en verfijnde deze techniek gedurende de circa 40 jaar van haar werkzame leven, waarin zij duizenden mensen geholpen heeft zichzelf te helpen genezen, waaronder van kanker. Er gebeurden wonderen in haar praktijk, doordat mensen zich volledig konden openen en via hun ‘Hogere Zelf’ weer verbinding konden maken met hun bron, waarin een onbeperkt vermogen gelegen is om onder andere het fysieke lichaam te genezen. Een essentieel onderdeel van dit broncontact is het verkrijgen van de inzichten in de emotionele oorzaken achter de fysieke klachten. Soms zijn deze diep geworteld in traumata uit vorige levens.

Je zult ontdekken hoe je jezelf op de meest diepgaande niveaus kunt vinden om daarnaast toegang te krijgen tot de antwoorden op jouw levenspad. Vragen die je hebt over hoe je je tijd het beste kunt besteden, waar je nu zou moeten zijn en met wie je je leven zou moeten delen voor de grootste vreugde, groei en vervulling, zullen worden beantwoord. Het nadenken over en tevens opschrijven van deze diepe vragen zal je Onderbewustzijn stimuleren de juiste antwoorden te vinden; antwoorden waar jij naar op zoek bent.

bottom of page