top of page

De QHHT reis

We gaan sámen op reis

Het REISGESPREK

Een gesprek van Hart tot Hart

Wij nodigen jou uit om je over te geven aan het onbekende. Ook al weten we beide niet waarheen de reis voert, dat je veilig thuiskomt is onze garantie als reisgids. Bovendien komen we terug met een grote schat; de grootste schat die je je maar kan voorstellen. Het is jouw ervaring! Het is datgene wat jij hebt mogen ontdekken door in jouw binnenste te kijken en het contact met jouw onderbewustzijn te ervaren. Er zijn geen grenzen. Laat al je vooroordelen of verwachtingen los en geef je over. Wij wijn bij je. Je bent altijd veilig.

De eerste circa twee uur verzamelen we samen belangrijke informatie over jou; over jouw kindertijd, over hoe je bent groot geworden. Deze tijd is overwegend bepalend voor hoe jij nu als volwassene bent. In deze tijd nemen we de wereld waar door de ogen van onze ouders en autoriteiten en zijn de trauma's (ook al zijn ze klein) vormend voor de tijd die erna komt. Zo kan een impactvolle gebeurtenis uit het verleden vergeten zijn, maar blokkerend zijn voor jouw ontwikkeling in het heden. We kijken naar de belangrijke relaties in jouw leven; inclusief die met jouw ouders en andere gezinsleden. We spreken over de hoofdbrekers in jouw huidige leven en de fysieke of mentale gezondheidsproblemen. Ten slotte nemen we aan het einde jouw vragen door. Waarschijnlijk zijn er al een hele boel vragen aan bod gekomen. Met al deze 'reisinformatie' gaan we op pad. 

De REIS begint

Geef je over en vertrouw op de reisleiders

Voordat je je lekker nestelt onder een comfortabel dekentje doen we nog even een kleine toilet-pittstop. Want we gaan 2 uur op QHHT reis. Als je lekker ligt ga ik je vragen om je ogen te sluiten en je een 'ROZE LEEUW' voort te stellen, zoals het plaatje bij de Symbolenreis. Erna volgen nog een aantal verschillende beelden. Hiermee activeren we jouw creatieve rechterbrein en dat willen we zo houden. Ons kritische linkerbrein mag toehoren en toekijken, maar niet mee doen. Gaandeweg zul je je realiseren hoe snel je al in diepe trance bent. Realiseer je ook dat je deze bewustzijnsstaat iedere dag meemaakt; net voordat je in diepe slaap valt en ook net voor het wakker worden. Het is de Thèta-staat waar je dan in verkeert. Aangezien een goede voorbereiding het halve werk is, verklappen wij jou alvast te oefenen op nog 3 beelden:

1. zie jezelf volledig omgeven in een schitterende, flonkerende PYRAMIDE van WIT LICHT.

2. zie de voor jou MOOISTE PLEK OP AARDE

3. stel jezelf voor dat je GEDRAGEN wordt door een MOOIE, COMFORTABELE & VEILIGE WOLK.​​​

Uiteindelijk stopt de wolk op de voor jou DE MEEST GESCHIKTE TIJD & PLAATS om te onderzoeken.

roze leeuw_edited.jpg
piramide wit licht.jpg
most beautiful place on earht.jpg
cloud.jpg
waking up.jpg

Waking UP

Je voelt je helemaal FANTASTISCH !!

Lees verder over 

bottom of page