top of page
Image by Shubham Dhage

Aandachtsgebieden

Shakespeare.jpg

Performance

All the world's a stage, and all the men and women merely players: they have their exits and their entrances; and one man in his time plays many parts, his acts being seven ages.

High Performance Hypnosis
Het verbeteren van SPORT PRESTATIES

Gerapporteerde voordelen van werken met hypnose in het sportdomein betreffen 'meer kracht, verbeterde coördinatie en prestaties in een variëteit van fysieke skills'.

Geleide visualisaties waarmee wij jou tijdens de hypnose begeleiden helpt jou om je te kunnen voorstellen wat je moet doen om te winnen. Het helpt je beelden te creëren van situaties die hiervoor nodig zijn. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van jouw persoonlijke woorden, beelden en percepties en gevoelens omtrent hetgeen jij wilt bereiken. We zoeken samen naar woorden en beelden die achtergrondruis en externe afleidingen kunnen doen afnemen en het gevoel van flow doen toenemen. Je krijgt een verbeterde waarneming van jouw lichaam en je gaat begrijpen waar jouw 'performance blocks' zitten. Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost door het genereren van succesbeelden ['seeing is believing']. Wij dagen je uit beelden op te roepen van voor jou eerder onmogelijk lijkende prestaties. 'Wij kijken uit naar jouw resultaten'.

William Shakespeare

As you like it

Hypnose bij Stress
Ontdekken van onderliggende Angsten

The_Three_Witches_in_Macbeth.jpg

“Fair is foul, and foul is fair ~ Hover through the fog and filthy  air.”                                                                       

William Shakespeare

MacBeth

Fast Fobia Cure is een techniek ontdekt door Bandler in de begintijd van NLP, door mensen te modelleren die zonder therapie van hun fobie af zijn gekomen. Hij maakte de door hen onbewust gebruikte strategie zichtbaar. Het is een snelle en gemakkelijke techniek die bij allerlei soorten fobieën kan worden toegepast zonder dat een extreme emotionele respons wordt getriggerd. Denk aan behandeling van beelden zoals: post-traumatische stress disorder (PTSD), traumatische herinneringen, sterke over-emotionele reacties, depressie, angsten en specifieke fobieën etc. 
Middels deze techniek geef je jouw lichaam het signaal te stoppen met denken/ervaren dat je nog werkelijk in het trauma/die emotie zit. Het stopt re-traumatisatie; oude herinneringen worden losgelaten en je kan door met je leven op een positievere en uitbundiger manier. 
'Wij kunnen jou laten ervaren hoe simpel het is'.

Hypnose bij Slaapproblemen
Samen Ontdekken wat jou Wakker houdt


“Innocent sleep. Sleep that soothes away all our worries. Sleep that puts each day to rest. Sleep that relieves the weary laborer and heals hurt minds. Sleep, the main course in life's feast, and the most nourishing.”

William Shakespeare

MacBeth

Voor dit onderdeel putten wij grotendeels uit eigen ervaring. Slaapproblemen hebben een signaalfunctie en wij zien het als een uitdaging om samen met jou uit te pluizen waar dit signaal naar wijst. Meestal is de grooste gemene deler der oorzaken een gemis aan basisveiligheid. Je kan pas lekker slapen als je je helemaal veilig voelt; of dat jij de perceptie hebt dat de wereld veilig is. Uiteraard spelen ook leefstijlfactoren een grote rol; een onderliggend probleem kan multifactorieel zijn en dat is het vaak ook. Wij weten hier inmiddels behoorlijk wat van af door de vele gesprekken en de diepe medische achtergrond door intense verdieping in de oorzaken maar ook de oplossingen voor slaapproblematiek. Een belangrijk en zeer succesvol natuurlijk hulpmiddel is bijvoorbeeld CBD. Meer informatie hierover vindt je onder het tabblad Teacher Plants & Fungi.

Wij hebben een geheel eigen wijze ontwikkeld om slaapproblemen te benaderen. Hiervoor maken wij ook gebruik van Gregor's ervaring als docent yoga, meditatie en ademhalingstechnieken, zijn gesprekstechnieken als filosoof (het socratisch vraaggesprek) en hypnotherapeut en de waardevolle bronnen uit de natuur die wij beide als ervaringsdeskundigen met 'slaapproblemen' heb mogen aanboren.

Het belangrijkste inzicht wat we heb mogen leren was dat we ten allen tijde vertrouwen mocht hebben in onszelf; in dat wanneer we luisteren naar de signalen die onslichaam ons gaf, de gezonde slaap weer terug zou keren. 'Wij gaan jou leren weer te luisteren naar de signalen van jouw lichaam.'

Laten we Samenwerken

Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent geworden

naar wat we voor jou kunnen betekenen

Tel: 06 55358032 of 06 46740912
gregorniedlich@gmail.com  indyniedlich@gmail.com  Oosteinde 10 |  Gasteren 
bottom of page