top of page
Symbolenreis

De Symbolenreis

'Een ruimtereis door jouw onderbewustzijn'

Wie is er nou niet nieuwsgierig naar wat jouw onderbewustzijn jou te vertellen heeft?

Zonder dat je het uitgebreid over jouw probleem, vraagstuk of belemmering hoeft te hebben kan je met een symbolenreis op een heel prettige manier het juiste inzicht krijgen om van jouw probleem af te komen. Met onze kritische analytische mind kijken we namelijk gemakkelijk over voor de hand liggende oplossingen heen; telkens weer blijkt dat ons onderbewustzijn het antwoord wel weet. Het toont ons dan een symbool wat de sleutel is om een probleem te ontmantelen. De taal van het onderbewustzijn is dus symbolentaal; vandaar de naam symbolenreis.

Techniek symbolenreis

Om contact te maken met het onderbewuste wordt bij de symbolenreis gebruik gemaakt van een lichte trance. Zodra je achterover leunt en een verhaal aanhoort, ben je feitelijk al in een lichte trance. In het dagelijks leven komt deze bewustzijnstoestand zeer frequent voor. Helemaal niet gek dus; je kan het al! Het hoort bij ons. Je kan deze bewustzijnstoestand dus ook doelgericht inzetten; je reist dan gericht af ~ via een vorm van geleide meditatie ~ naar dat gebied in jouw onderbewustzijn waar jouw onderbewustzijn iets voor je heeft achter gelaten. 

De vondst van het symbool

Ons onderbewustzijn is ontzettend creatief en verrast steeds weer met het meest geniale symbool wat voor de 'symboolreiziger' een 'persoonlijke klik' maakt en het probleem ontmantelt of een nieuw inzicht biedt waardoor diegene weer verder kan met zijn/haar leven. 
 

Er zijn legio vindplaatsen en persoonlijke symbolen; soms ligt het voor je voeten of graaf je het op. Een andere keer moet je bijvoorbeeld een kist openen of is het symbool een huppelend konijntje of simpelweg een banaan. Het kan zelfs zo absurd zijn dat je je realiseert dat er een dinosaurus naast je staat. Je kan het zo gek niet bedenken; maar jouw onderbewustzijn heeft echt de regie.


Populair en Laagdrempelig
Zoals je je kunt voorstellen is de symbolenreis een zeer populaire laagdrempelige sessie, die voor jong en oud zeer geschikt is; en waar je niet veel hoeft te praten, maar die je wel enorm verder helpt en aangenaam verrast. 

 

Online symbolenreis
Indien je interesse hebt om een symbolenreis te maken omdat je nieuwsgierig geworden bent wat jouw onderbewustzijn jou te vertellen hebt, dan zijn wij graag jouw reisbegeleider. Deze techniek leent zicht uitermate goed om online te ondergaan. Lekker comfortabel opstijgen vanuit jouw veilige omgeving. We zien elkaar in de shuttle; klaar om op te stijgen voor een verrassende symbolenreis.

Image by Alexandru Zdrobău

Wat zie je met jouw geestesoog ?

Lees verder

Jouw innerlijk kompas heeft de leiding !

Lees verder

bottom of page